Over ons, JA pensioen

We zijn een onafhankelijk en professioneel pensioenadvieskantoor, dat echt met haar klanten meedenkt en pro-actief handelt. De pensioenwereld blijft veranderen en wet- en regelgeving worden bijna jaarlijks aangepast, waardoor de pensioenregelingen weer onder de loep genomen moeten worden. Hierbij is gespecialiseerd pensioenadvies onontbeerlijk geworden.

JA Pensioen is gespecialiseerd in advies, beheer en communicatie van collectieve pensioenregelingen van werknemers én de pensioenvoorziening voor de directeur-grootaandeelhouder (DGA).

Wij ontzorgen relaties op pensioengebied onder het motto ‘’u uw werk, wij uw pensioen’’. We merken dat het een verademing is dat we de lastige pensioenmaterie in begrijpelijke taal uitleggen. Deze niet alledaagse problematiek helder en inzichtelijk maken. Ons online administratiesysteem draagt hieraan bij en geeft de werkgever en werknemer informatie, inzicht en overzicht in de pensioenregeling.

Wij staan voor een onafhankelijke begeleiding van werkgevers en werknemers en bieden deskundige maatoplossingen. We werken uitsluitend op uurtarief of vaste fee. Er zijn totaal geen verplichtingen om met bepaalde pensioenuitvoerders samen te werken en we zijn hierdoor vrij in de advisering. Dit betekent voor u als klant een extra waarborg met betrekking tot de onafhankelijkheid.

Contact Maarten Wilgers

Adresgegevens
Mariahof 2
5056 SH Berkel-Enschot

T. +31 (0)6 14626303
E. maarten@wilgerspensioen.nl
E. maartenwilgers@kpnmail.nl

KVK 56873948
BTW NL001782953B12

Contact John Klop

 
John Klop

Graag wil ik mij even voorstellen aan u. Mijn naam is John Klop. In de laatste 10 jaar heb ik ruime ervaring opgebouwd als pensioenadviseur. In november 2012 heb ik het benodigde WFT-pensioendiploma gehaald. Per 1 mei 2013 is JA Pensioenadvies B.V. opgericht.

Wat ik geweldig vind, is dat de pensioenmaterie zeer veel invalshoeken heeft (Arbeidsrecht, Verzekeringsrecht, Actuariaat, Boekhoudregels, Fiscaalrecht), kortom het is echt een vak. De afgelopen jaren heb ik mogen ervaren dat het zeer gewaardeerd wordt, als je deze complexe pensioenmaterie vervolgens in heldere taal aan werkgever én werknemer uitlegt en ook zorgt voor passende oplossingen. Graag wil ik als zelfstandig pensioenadviseur van toegevoegde waarde zijn voor werkgever én werknemer.